Què oferim?


Qui som?


Natàlia Camps


Psicòloga, especialitzada en psicologia perinatal


La vivència de la maternitat em va fer adonar de la vulnerabilitat en què ens trobem les dones en aquesta etapa de la nostra vida. Al mateix temps, també vaig poder comprovar el gran poder que tenim quan ens acompanyem i ens sostenim les unes a les altres. És vital sentir-te acompanyada per poder renéixer amb força i calma.

Vaig adonar-me que la maternitat i la lactància materna m'apassionen i les he unit a la psicologia, especialitzant-me en psicologia perinatal.

Ruth Benseny


Naturòpata i coach nutricional


La meva experiència com a mare em reafirma en la idea que uns bons hàbits durant l'etapa perinatal són molt importants per al benestar de la mare i del nadó.

Sóc la Ruth, naturòpata i coach nutricional. Especialitzada en nutrició ortomolecular, fitoteràpia i aromateràpia. També estic formada en bioressonància.

Utilitzo l'alimentació per propiciar canvis de vida saludables amb resultats reals i duradors. Guio i acompanyo donant consells personalitzats durant l'embaràs i la maternitat.

També estic especialitzada en alimentació infantil.

Jamina Oms


Fisioterapeuta i osteòpata, especialitzada en pediatria


Soc la Jamina Oms, fisioterapeuta i osteòpata, especialitzada en pediatria i formada en embaràs, sòl pelvià i lactància materna. També soc mare d'un nen de 5 anys.

En la meva feina, tinc la sort de poder acompanyar a les persones en els seus processos i circumstàncies vitals. Sobretot m'agrada compartir-los amb les dones en aquesta etapa perinatal, ja que és un moment molt especial que suposa grans canvis a tots els nivells.


Amb la col·laboració de:


Idoya Pinilla de Petjades d'Infant


Fisioterapeuta pediàtrica integral