Que oferim?


Qui som?


Natàlia Camps


Psicòloga, especialitzada en psicologia perinatal


La meva pròpia vivència de la meva maternitat em va fer adonar de la vulnerabilitat en la que ens trobem les dones en aquesta etapa de la nostra vida. Alhora, també vaig poder comprovar el gran poder que tenim quan ens acompanyem i ens sostenim les unes a les altres. Sentir-te acompanyada per a poder renèixer amb força i calma.

Vaig adonar-me que la maternitat i la lactància materna m'apassionen i les he unit a la Psicologia, especialitzant-me en Psicologia Perinatal.

Ruth Benseny


Naturòpata i coach nutricional


La meva experiència com a mare em reafirma en què uns bons hàbits durant l'etapa perinatal són molt importants per al benestar de la mare i del nadó.

Sóc la Ruth, Naturòpata i coach nutricional. Especialitzada en nutrició ortomolecular, fitoteràpia i aromateràpia. També estic formada en Biorresonància.

Utilitzo l'alimentació per fer canvis de vida saludables amb resultats reals i duradors. Guio i acompanyo donant consells personalitzats durant l'embaràs, la maternitat.

També estic especialitzada en alimentació infantil.

Jamina Oms


Fisioterapeuta i osteòpata, especialitzada en pediatria


Sóc la Jamina Oms, fisioterapeuta i osteòpata, especialitzada en pediatria i formada en embaràs, sól pelvià i lactància materna. També sóc mare d'un nen de 4 anys.

Tinc la sort de de poder acompanyar en la meva feina a les persones en els seus processos vitals i les seves circunstàncies de vida. Sobretot m'agrada fer-ho a les dones en aquesta etapa perinatal, per ser un moment tan especial i pels grans canvis que suposa a tots nivells.