Dra. Laia Molina


Després de més de 20 anys d'experiència com a metge de família i d'urgències a l'Hospital Arnau de Vilanova, i amb els aprenentatges que dia a dia m'aporten els meus pacients, he arribat a la conclusió que la medicina convencional actual presenta algunes mancances a l'hora d'entendre i gestionar l'origen i evolució de la malaltia així com en l'acompanyament de les persones malaltes. És per això que no pot oferir un abordatge terapèutic complet.

 

Aquesta reflexió m'ha portat a l'estudi d'altres disciplines per tal d'apropar-me a una medicina més holística que em permet no només perfeccionar els processos diagnòstics per tal de trobar l'origen del problema sinó també oferir al pacient diferents eines per tal de restablir i optimitzar el seu estat de salut.

 

Durant 2 anys em vaig formar a l'Institut Khuab de medicina i oncologia integrativa, centre referent de medicina integrativa a Barcelona. Des d'aleshores m'he continuat formant en l'ús d'eines com l'estudi i reparació de la disbiosi intestinal, la suplementació i micronutrició, la medicina biorreguladora i antiaging, la fitoteràpia, la microimmunoteràpia a través de l'Asociación Española de Microinmunoterapia, l'homeopatia al CEDH (Centro de Enseñanza y Desarrollo de la Homeopatia) i la psiconeuroimmunologia amb Regenera. Actualment estic acabant el Màster de Medicina Integrativa avalat per la Societat Española de Medicina Integrativa (SESMI).

 

A la consulta creem i consensuem un pla de salut individualitzat amb objectius i metes, sobre el que treballem conjuntament en aspectes físics, psíquics, emocionals i socials per tal que el teu estat de salut sigui òptim de forma permanent, tant si partim d'un estat de malaltia com si volem prevenir-la. Treballo amb laboratoris especialitzats en medicina integrativa que m'ofereixen un ampli ventall de proves diagnòstiques; a destacar l'estudi complet de la microbiota i la disbiosi intestinal, punt bàsic en la salutogènesi.

 

En definitiva, estudio i promoc els canvis necessaris perquè tinguis el

control sobre la teva salut guiant i acompanyant tot el procés mitjançant

eines recolzades científicament i tenint en compte les darreres evidències

mèdiques.

 

El teu centre de medicina integrativa a Lleida