Dra. Marina Vidal


Fa deu anys que soc metgessa i he desenvolupat la meva activitat, principalment, a diversos centres d’atenció primària de la província de Lleida. He atès pacients de totes les edats i amb problemes de salut diversos interrelacionats entre ells. La visió global de l’ésser humà i l'interès constant a mantenir i restablir la salut m’han portat pel camí apassionant de la medicina integrativa.

 

A la consulta buscarem l'origen del problema a la vegada que donarem suport al cos per transitar pel moment actual de la manera més efectiva i respectuosa possible. En moltes ocasions això permetrà disminuir o eliminar medicaments crònics i la meva experiència amb la medicina convencional facilitarà acompanyar-te en el procés.


L’any 2012 em llicencio en Medicina a la Universitat de Lleida i durant l'últim any col•laboro a la consulta d’un metge integratiu.  Això m’obre els ulls a una nova visió de la medicina, que busca recuperar la salut de la persona i que la fa partícip del recorregut.


Davant d'aquesta visió holística de l’ésser humà, i a la vegada que segueixo col•laborant i formant-me amb aquest metge i els seus pacients durant 6 anys més, decideixo especialitzar-me en medicina familiar i comunitària. L’acabo al 2017, amb la qualificació d'excel·lent.
A banda de la formació en medicina convencional, em segueixo formant en medicina integrativa de manera constant. Pel que fa a la medicina integrativa em formo en microbiota intestinal, fitoteràpia, medicina bioreguladora, mindfulness, micronutrició i dietoteràpia, nutrició clínica, suplementació nutricional i psiconeuroimmunologia. A més a més, em mantinc al dia de les novetats en literatura científica que surten constantment.


Des de 2018, soc membre de la Sociedad Española de Salud y Medicina Integrativa (SESMI), la qual cosa em permet estar en contacte diari amb professionals sanitaris experts en medicina integrativa d’arreu de l’estat per poder seguir ampliant, així, els meus coneixements.

 Formació reglada:
- Llicenciada en Medicina (2012).
- Especialista en Medicina Familiar i Comunitària, qualificació excel•lent (2017).
- Especialista en Micronutrición y Dietoterapia, per la Universitat d’Alcalá (2015).
- Nutrición Clínica Avanzada. Niveles 1, 2 y 3, per ICNS Instituto (2019).
- Experto en Suplementación Nutricional Integrativa, per la Escuela de Salud Integrativa
(2019).
- Màster en Psiconeuroimmunologia Clínica, per Regenera (2022).

- Postgrau online en Microbiota, per Regenera (2022).

 

Més informació a la meva pàgina web: www.marinavidal.es

 

 

Si tens dubtes sobre si et podré ajudar, si prefereixes conèixer-me abans de concertar la primera visita o si em vols comentar qualsevol altra cosa, posa't en contacte amb mi i trobarem el moment per resoldre la incertesa en uns 10-15 minuts. De manera presencial o online, com prefereixis. Completament gratuït.

 

El teu centre de medicina integrativa a Lleida