Dra. Marina Vidal


Fa nou anys que soc metgessa i he desenvolupat la meva activitat, principalment, a diversos Centres d’Atenció Primària de la província de Lleida. He atès a pacients de totes les edats i amb problemes de salut diversos interrelacionats entre ells. La visió global de l’ésser humà i l'interès constant en mantenir i restablir la salut m’han portat pel camí apassionant de la medicina integrativa.

 

A la consulta buscarem l'origen del problema a la vegada que donem suport al cos per a transitar el moment actual de la manera més efectiva i respectuosa possible. En moltes ocasions això permetrà disminuir o eliminar medicaments crònics i la meva experiència amb la medicina convencional facilitarà acompanyar-te en el procés.


L’any 2012 em llicencio en Medicina a la Universitat de Lleida i durant l'últim any col•laboro a la consulta d’un metge integratiu.  Això m’obre els ulls a una nova visió de la medicina, una que busca recuperar la salut de la persona i que la fa partícep del recorregut.


Davant d'aquesta visió holística de l’ésser humà, i a la vegada que segueixo col•laborant i formant-me amb aquest metge i els seus pacients durant 6 anys més, decideixo especialitzar-me en Medicina Familiar i Comunitària. L’acabo al 2017, amb qualificació d'excel·lent.
A banda de la formació en medicina convencional, em segueixo formant en medicina integrativa de manera constant. Pel que fa a la medicina integrativa em formo en microbiota intestinal, fitoteràpia, medicina biorreguladora, mindfulness, micronutrició i dietoteràpia, nutrició clínica, suplementació nutricional i psiconeuroimmunologia. A més a més, em mantinc al dia de les novetats en literatura científica que surten constantment.


Des de 2018, soc membre de la Sociedad Española de Salud y Medicina Integrativa (SESMI), que em permet estar en contacte diari amb professionals sanitaris experts en medicina integrativa d’arreu de l’estat i seguir ampliant, així, els meus coneixements.

 Formació reglada:
- Llicenciada en Medicina (2012)
- Especialista en Medicina Familiar i Comunitària, qualificació excel•lent (2017)
- Especialista en Micronutrición y Dietoterapia, per la Universitat d’Alcalá (2015)
- Nutrición Clínica Avanzada. Niveles 1, 2 y 3 ( 2019), per ICNS Instituto.
- Experto en Suplementación Nutricional Integrativa, per la Escuela de Salud Integrativa
(2019)
- Màster en Psiconeuroimmunologia Clínica, per Regenera. (actualitat)

 

 

Si tens dubtes sobre si et podré ajudar, si prefereixes coneixer-me abans de concertar la primera visita o si em vols comentar qualsevol altra cosa, posa't en contacte amb mi i trobarem el moment per resoldre la incertesa en uns 10-15 minuts. De manera presencial o online, com prefereixis. Completament gratuït.

 

El teu centre de medicina integrativa de Lleida