Roger Simó


Soci de Salut Integrativa Lleida. Fisioterapeuta col·legiat 2375 i osteòpata C.O. per l’Escola d’Osteopatia de Barcelona (EOB), avalada per l'European School of Osteopathy (ESO).

 

A través de l’exploració acurada, les proves mèdiques i l’interrogatori verbal trobarem la millor manera per tractar de forma manual, respectuosa i el més resolutiva possible els bloquejos que impedeixen que el cos funcioni en harmonia.

 

Del 1995 al 1999 vaig formar-me en fisioteràpia a la Universitat Ramón Llull-Blanquerna de Barcelona.

 

Amb formació constant en fisioteràpia  al llarg dels anys:

 

-Mètode Schroth per al tractament de l'escoliosi

-Embenats funcionals: kinetaping

-Electroteràpia esportiva

-Therapy Trainer (teràpia en suspensió)

-Jornades i Monogràfics de diversos temes: genoll, espatlla, esquena, suplementació...

 

Del 2001 al 2005 em formo a l’Escola d’Osteopatia de Barcelona (EOB), escola adscrita a l’European School of Osteopathy (ESO). Aquesta formació implica seminaris, avaluacions i pràctiques clíniques durant dos anys (2003-2005) Tant a l'Institut Dexeus a Barcelona com a l'ESO a Mainstone, Regne Unit. 

 

La meva pràctica professional constant des del 1999 ha passat per centres de fisioteràpia i recuperació i per centres d’osteopatia de Barcelona i Lleida. També he treballat com a osteòpata al Gran Teatre del Liceu (2005-2011).

 

Estic desenvolupant la meva pràctica professional des del 2011 fins a l’actualitat a la província de Lleida i procuro donar el millor de mi per ajudar-vos.

 

Actualment em podeu trobar com a osteòpata al centre Salut Integrativa Lleida.