Ruth Benseny


Guia i acompanya donant consells nutricionals personalitzats.

L'enfocament no és amb els carbohidrats, greixos i proteïnes. No crea llistes de restriccions o aliments bons i dolents. Se centra en les necessitats individuals en cada moment.

 

També observa la persona des d'una perspectiva holística, és a dir, amb la filosofia que no només ens nodreixen els aliments, sinó també les relacions personals, la carrera professional, l'espiritualitat i l'activitat física.

 

Tot gran canvi comença per un petit canvi constant, però el més important és saber on s'ha d'arribar i com fer-ho.

 


 

Llicenciada en ADE a la Universitat Ramon Llull de Barcelona.

 

Tot i que va treballar en el món de les finances durant molts anys, finalment va sentir que el seu camí no era aquell.

Certificada com a Coach de salut per l'Institute of Integrative Nutrition a Nova York, on es tracta la nutrició des d'una perspectiva més holística.

 

Coneix més de cent teories dietètiques i filosofies diferents (macrobiòtica, raw, vegetarianisme, veganisme, paleodieta, Atkins, dieta Zone, etc.) i tècniques de coaching i de creixement personal.

 

Considera que hi ha una relació molt estreta entre el que mengem i absorbim i com ens sentim a nivell físic, mental i emocional.

 

Graduada en Naturopatia al ISMET de Barcelona.

 

La meva finalitat és ajudar a potenciar les capacitats d'auto curació que tenim a dins i que només amb un estil de vida saludable assegura una millora del benestar.

 

Utilitza el QUANTUM SCIO, un aparell de biofeedback basat en freqüències vibracionals que desbloqueja l'estrès en qualsevol part del cos i crea unes condicions més favorables per recuperar el benestar.

 

TERÀPIA DE REDUCCIÓ DE L'ESTRÈS. A través dels estímuls, ajudem l'organisme perquè funcioni bé.  Quins en són els beneficis?

 

  • Ajuda a recuperar els desordres de l’energia vital causat per qualsevol malestar. MÉS ENERGIA I VITALITAT.
  • Augmenta l'activitat cel·lular i metabòlica. PERDRE PES.
  • Tecnologia NO INVASIVA, escaneja el nivell d'estrès del pacient (patogènic, càrregues tòxiques, bloquejos de l'estrès físic, emocional etc.) i el reharmonitza a través del bio-feedback. BENESTAR EN GENERAL.
  • Detecta les emocions somatitzades durant molt de temps, traumes infantils, addiccions...DESCOBRIR LES EMOCIONS AMAGADES.
  • Busca les causes inconscients que acaben manejant comportaments i actituds  CREIXEMENT PERSONAL.

 Formació durant el 2019-20: Microscòpia Nutricional i altres cursos de PNI. 

 

 

El teu centre de naturopatia i coach nutricional a Lleida